/ / – Tryggere som prosessleder!

– Tryggere som prosessleder!

Med: Ingen kommentarer

Vårens kull endringsagenter – eller Playmakere som vi kaller dem – fikk forrige uke sitt diplom for vel gjennomført kurs.

De 12 deltakerne på Playmaker-grunnkurset har bakgrunn fra både offentlig og privat sektor, og noen kommer fra hovedstaden for å lære.

Deltakerne har lært enkle teknikker for økt fremdrift, inkludering og kreativitet i arbeidsprosesser. De har jobbet praktisk med workshop som læringsverktøy. Og de har fått teorien som forklarer og beriker det praktiske. Opplegget har vært samlings- og casebasert for å gi høyest mulig avkastning tilbake i arbeidshverdagen.

Vårens Playmaker-kull i pause i solveggen på Otium Sanserom.

Nå gleder de seg alle til å anvende lærdommene i det praktiske, og de forteller:

– Jeg har større selvtillit som prosessleder, har flere verktøy å sjonglere i mellom og tør utfordre medarbeiderne mine i større grad. Jeg ser flere muligheter, flere alternative løsninger og kan tilpasse prosessen, budskapet og møte motstand på en bedre måte enn før.

– Jeg er tryggere på meg selv i gjennomføring av workshop, nå som jeg har både teori og praktisk trening nok til å kunne klare dette på egenhånd.

– Etter Playmaker-utdanningen får jeg med meg samarbeidspartnere på en mindre krongelte vei, fra nå situasjon til ønsket situasjon.

Playmakerne AS tilbyr kurs og utdanning for økt kreativitet, inkludering og fremdrift i arbeidsprosesser. Playmakerne AS ble etablert i 2013, og har utdannet endringsagenter for både offentlig og privat sektor i hele landet. Vi tilbyr også bedriftsinterne kurs i møteledelse og workshopledelse.

Nysgjerrig? Ta kontakt!