/ / Tegn og bli forstått – en introduksjon til GRAFISK FASILITERING

Tegn og bli forstått – en introduksjon til GRAFISK FASILITERING

Med: Ingen kommentarer
Åpent kurs 23. november 2016
Otium Sanserom, Trondheim

Mangler du et verktøy til å gjøre komplekse problemstillinger forståelige? Ønsker du å kunne se det store bildet i møter og i prosjekter? Ønsker du å formidle på en lettilgjengelig og kreativ måte?

Hvis du svarer ja til disse spørsmålene er grafisk fasilitering det helt riktige for deg. Grafisk fasilitering er en internasjonalt anerkjent metode til å skape overblikk og struktur. Det er både et prosessledelses- og et kommunikasjonsverktøy som kan brukes i mange typer prosesser og er midt i blinken for deg som prosessleder.

Grafisk fasilitering er foreløpig ganske ukjent i Norge. Playmakerne, i samarbeid med Annette Haugen i VISFAS, arrangerer en intensiv tre-timers workshop, hvor du lærer å bruke metoden og hvordan den kan integreres i ditt arbeid. Det er IKKE en forutsetning at du kan tegne på forhånd. Det vil du lære under kurset.

KURSINNHOLD

  • Introduksjon til grafisk fasilitering – hva, retninger, bruksområder
  • Basis tegneteknikker – enkle former og figurer
  • VIP-ikoner – tegne mennesker, kommunikasjon, kontekst, prosess?
  • Utvikling av ditt eget ikonbibliotek

Du kan lese mer om grafisk fasilitering i vårt blogginnlegg “Bli prosesslederen som tegner”

OM KURSLEDERENannette-haugen
Annette Haugen er utdannet journalist fra Danmarks medie- og Journalisthøjskole og Aarhus Universitet. Hun har også en bachelorgrad i politikk, administrasjon og samfunnsfag. Hun er videreutdannet i coaching, fasilitering og grafisk fasilitering, og arbeider idag som fasilitator og underviser. Hun veksler mellom å designe og fasiliterer prosesser og lage grafiske recordinger.
Annette har lang erfaring i å undervise i grafisk fasilitering, og holder kurs både i Norge og Danmark. Hun legger vekt på at undervisningen skal gi kursdeltakerne helt konkrete verktøy som lett kan integreres i deres arbeid.

PÅMELDING

Kurset finner sted på Otium Sanserom, Kongens gate 85, 7012 Trondheim
onsdag 23. november kl 08:30–11:30.

Deltageravgift kr 1 250 kr.

Begrenset antall deltagere.

Bindende påmelding til info@playmakerne.no
innen 17. november.