Playmaker graduation

Frivillig arbeid løser viktige oppgaver, skaper gode opplevelser og bygger givende fellesskap. Å kunne delta i frivilligheten er meningsfullt og nyttig, men kan også være frustrerende.

Når du organiserer/administrerer frivillig arbeid, kan det ofte være krevende å få med seg folk på en effektiv måte.

Engasjerte frivillige med mange meninger og innspill kan gi endeløse møter, uten at alle dermed føler at de har fått frem sine synspunkt eller mottatt tilstrekkelig anerkjennelse for innsatsen sin. Samtalen går gjerne i mange retninger og det blir tatt for få beslutninger.

Dette er også ofte en utfordring i næringslivet, hvor vi jobber for å spre praktisk kompetanse i møte- og workshopledelse for å støtte opp om gode utviklings- og endringsprosesser. Vi har utdannet mer enn 200 Playmakere og ser at disse utgjør en forskjell på sine arbeidsplasser.

 

Denne høsten gir Playmakerne bort en plass på prosesslederutdanningen til en person som jobber med frivillig arbeid. Playmakerutdanningen gir deg verktøy og tankesett for å involvere og skape engasjement samtidig som du sikrer utvikling og fremdrift. Den består av tre moduler og starter 29.09. Se mer om Playmaker prosesslederutdanning her!

Vil du eller noen du kjenner ha denne plassen?

Send en kort søknad der du forteller hvorfor du trenger økt prosesslederkompetanse i din hverdag til info@playmakerne.no innen 05.09.20

Vil du melde deg på nyhetsbrevet vårt?

Vil du melde deg på nyhetsbrevet vårt?

 

Vi sender ut e-poster om nye kurs og andre større nyheter med ujevne mellomrom.

Vi lover at vi verken kommer til å fylle opp innboksen din, eller dele informasjonen din med tredjeparter.

Tusen takk! Du vil nå motta vårt neste nyhetsbrev.