Lurer du på hvordan Playmakerutdanningen foregår?

Hva er det som gjør at deltagerne blir så engasjerte og lærer så mye?


Vi brenner – selvfølgelig – for prosessledelse, og er også lidenskapelig opptatt av å skape læring. Og når noe skal være annerledes etterpå, innebærer det som regel en form for læring.

Deltakere på Playmaker-utdanning i Trondheim, Otium Sanserom, 2020.

Cecilie Endresen (NHO) og Guri Venvik (NGU) var deltakere på Playmaker-utdanningen våren 2020. Foto: Playmakerne.no.

Vi vet også at du lærer aller best når du tar i bruk ny kunnskap, og reflekterer over resultatene – gjerne sammen med andre.

Det er heller ingen hemmelighet for oss at du kan noe brukbart fra før. Derfor gir vi deg ikke en lang pensumliste og kursdager hvor foredragene står i kø, men akkurat passe med relevant teori – og praktisk trening sammen med andre.

Prosessledelse kan ikke læres alene.

Det er først når du får respons på dine ord og handlinger at du vet hva som virker når – og hvordan.

Vi legger mye jobb og omtanke i å velge ut nyttig teori og øvelser hvor du får prøve den ut i praksis. Så supplerer vi med det vi ser at dere trenger underveis og etterpå. Dette varierer gjerne fra gruppe til gruppe, godt at vi da har velfylte verktøykasser å plukke fra.

For at du skal ha relevante knagger å henge den nye kunnskapen på, tar du med deg en personlig case inn i prosesslederutdanningen, gjerne noe du uansett trenger å få til i din næværende situasjon på jobb.

Line Vaarum er gründer, daglig leder og kursleder hos Playmakerne.no.

Denne casen er utgangspunkt for individuell veiledning og trening mellom modulene. Caseveiledningene gir deg 2×1,5 t personlig rådgivning med en av kurslederne. En god anledning for å ta opp det du lurer på, og få innspill på caserelevante teorier og modeller.

Visste du at vi er tettere på enn en ungdomsskolelærer?

Hver undervisningsdag stiller vi med to kursledere på 12 deltagere. Slik sikrer vi deg god oppføring og bred involvering, både som prosessleder, rådgiver og deltager. Med så mye praktisk utprøving av teorien skaper vi en herlig dynamikk i gruppa. Du vil også lære mye av de andre deltagerne, og bli inspirert av deres engasjement og kunnskap. På samme måte vil også du bidra til deres utvikling.

Er dette en læringsform som passer deg?

Se mer om Playmaker prosesslederutdanning!

 

Playmakerne v/ Line Vaarum

Vil du melde deg på nyhetsbrevet vårt?

Vil du melde deg på nyhetsbrevet vårt?

 

Vi sender ut e-poster om nye kurs og andre større nyheter med ujevne mellomrom.

Vi lover at vi verken kommer til å fylle opp innboksen din, eller dele informasjonen din med tredjeparter.

Tusen takk! Du vil nå motta vårt neste nyhetsbrev.