Høstens Playmaker-kull i pause i solveggen på Otium Sanserom.

Vårens kull endringsagenter – eller Playmakere som vi kaller dem – fikk forrige uke sitt diplom for vel gjennomført Playmakerutdanning.

De 12 deltakerne på Playmakerutdanningen har bakgrunn fra både offentlig og privat sektor, og noen kommer fra hovedstaden for å lære.

Deltakerne har lært enkle teknikker for økt fremdrift, inkludering og kreativitet i arbeidsprosesser.

De har jobbet praktisk med workshop som læringsverktøy. Og de har fått teorien som forklarer og beriker det praktiske innen prosessledelse.

Opplegget har vært samlings- og casebasert for å gi høyest mulig avkastning tilbake i arbeidshverdagen.

Erfaringer fra deltagerne

Nå gleder de seg alle til å anvende lærdommene i det praktiske, og de forteller:

– Jeg har større selvtillit som prosessleder, har flere verktøy å sjonglere i mellom og tør utfordre medarbeiderne mine i større grad. Jeg ser flere muligheter, flere alternative løsninger og kan tilpasse prosessen, budskapet og møte motstand på en bedre måte enn før.

– Jeg er tryggere på meg selv i gjennomføring av workshop, nå som jeg har både teori og praktisk trening nok til å kunne klare dette på egenhånd.

– Etter Playmaker-utdanningen får jeg med meg samarbeidspartnere på en mindre krongelte vei, fra nå situasjon til ønsket situasjon.

Vi tilbyr

Playmakerne AS tilbyr kurs og utdanning innenfor prosessledelse. Playmakerne AS ble etablert i 2013, og har utdannet endringsagenter for både offentlig og privat sektor i hele landet. Vi tilbyr også bedriftsinterne kurs i møteledelse og workshopledelse.

Vil du melde deg på nyhetsbrevet vårt?

Vil du melde deg på nyhetsbrevet vårt?

 

Vi sender ut e-poster om nye kurs og andre større nyheter med ujevne mellomrom.

Vi lover at vi verken kommer til å fylle opp innboksen din, eller dele informasjonen din med tredjeparter.

Tusen takk! Du vil nå motta vårt neste nyhetsbrev.